Florentin hanglamp zwart gekleurd

De beschikbare diameters zijn 120 cm, 140 cm en 200 cm.

De Florentin hanglamp - Zwart Getint is een intens en verfijnd stuk dat zwart vakkundig combineert met de elegantie van het ontwerp. Deze diepe tint geeft de lamp een uitzonderlijke helderheid en zuiverheid, waardoor het karakter en elegantie aan uw decor toevoegt.

Door een subtiel spel van nauwkeurig berekende afmetingen onthult de Florentin hanglamp een esthetische vloeiendheid en onmiskenbare elegantie. Elk blad dat deze lamp vormt, is zorgvuldig ontworpen om een harmonieus en boeiend visueel effect te creëren.

Add to compare0
Hoe kies je de juiste maat ?
Hoe kies je de juiste maat

Meet de afmetingen van uw kamer. De grootte van de armatuur moet overeenkomen met ten minste een derde van de breedte of lengte van de ruimte.

Omschrijving

De Florentin hanglamp - Zwart Getint is veel meer dan alleen een lichtbron. Het is een echt meesterwerk dat een opvallende aanwezigheid in uw interieur brengt. Haar verfijnde esthetiek en intense zwarte kleur passen harmonieus in verschillende decoratiestijlen, en voegen een vleugje verfijning toe aan uw ruimte.

Ontdek een nieuwe dimensie van verlichting met de Florentin hanglamp - Zwart Getint. Haar zachte en omhullende licht creëert een warme en uitnodigende sfeer, terwijl haar moderne en strakke ontwerp een hedendaagse toets aan uw ruimte toevoegt.

Duik in de elegantie en verfijning van de Florentin hanglamp - Zwart Getint en laat haar imposante aanwezigheid uw blik vangen. Met haar sfeerverlichting en onmiskenbaar chique uitstraling is zij de perfecte belichaming van de balans tussen functionaliteit en esthetiek.

De beschikbare diameters zijn 120 cm, 140 cm en 200 cm.

Product detail
FLO

Technische fiche

Houten essentie
Zwart gebeitste beuk
Kabellengte
2 m
Kabel materiaal
Textiel, zijde-effect
Gewicht
Minder dan 2 kg
Schoonmaak
Koud föhn
Lampvoet
E27 - LED
Ampoule
Exclusief
Reviews
No comments
Gerelateerde producten
Onlangs bekeken
No items

Menu

Account / Taal veranderen

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in