Double Maxime zwart hanglamp gekleurd

De beschikbare diameters zijn 100 cm, 140 cm en 200 cm.

Intens en verfijnd, de zwart kleuring in het Double Maxime-armatuur in Beuk combineert helderheid en zuiverheid. De aanwezigheid ervan geeft karakter en elegantie aan uw decoratie.

De veertig bladen en hun unieke rondingen gerangschikt in een cirkel rond het hart leiden onvermijdelijk het oog naar het hart van het geheel van deze luchter.

Add to compare0
Hoe kies je de juiste maat ?
Hoe kies je de juiste maat

Meet de afmetingen van uw kamer. De grootte van de armatuur moet overeenkomen met ten minste een derde van de breedte of lengte van de ruimte.

Omschrijving

Voeg een vleugje verfijning en mysterie toe aan uw ruimte met de Double Maxime hanglamp in zwart gebeitst hout. Deze designlamp combineert de elegantie van natuurlijk hout met de intensiteit van zwart, wat resulteert in een moderne en boeiende esthetiek.

Met zijn designophanging wordt dit stuk een centraal element van uw interieurdecoratie. Zijn op maat gemaakte verlichting creëert unieke sferen, benadrukt de zwarte tint terwijl het een zachte en omhullende licht biedt.

Deze hanglamp in zwart gebeitst hout biedt een hedendaagse en verfijnde lichtervaring. Zijn luxe uitstraling en op maat gemaakte verlichting maken het een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar luxe verlichtingsoplossingen en een chique en grafische sfeer in hun ruimte.

De beschikbare diameters zijn 100 cm, 140 cm en 200 cm.

Product detail
DM

Technische fiche

Houten essentie
Zwart gebeitste beuk
Kabellengte
2 m
Kabel materiaal
Textiel, zijde-effect
Gewicht
Minder dan 2 kg
Schoonmaak
Koud föhn
Lampvoet
E27 - LED
Ampoule
Exclusief
Reviews
No comments
Gerelateerde producten
Florentin
De beschikbare diameters zijn 120 cm, 140 cm en 200 cm. De Florentin hanglamp - Zwart Getint is een intens en verfijnd stuk dat zwart vakkundig combineert met de elegantie van het ontwerp. Deze diepe tint geeft de...
Onlangs bekeken
No items

Menu

Account / Taal veranderen

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in