Hanglamp Florentin van Eikenhout

De beschikbare diameters zijn 120 cm, 140 cm en 200 cm.

De Florentin hanglamp - Eikenhout belichaamt de schoonheid en de weerstand van deze veelvoorkomende boomsoort in Europa. Eikenhout, bekend om zijn stevigheid en warme uitstraling, is zorgvuldig gekozen door Art Maker voor deze uitzonderlijke creatie.

Met zijn elegante uitstraling en visuele finesse voegt de Florentin hanglamp - Eikenhout een vleugje natuurlijke charme toe aan uw ruimte. Het eikenhout heeft een honingtint, die de esthetiek van elke blad die deel uitmaakt van deze lamp benadrukt.

Add to compare0
Hoe kies je de juiste maat ?
Hoe kies je de juiste maat

Meet de afmetingen van uw kamer. De grootte van de armatuur moet overeenkomen met ten minste een derde van de breedte of lengte van de ruimte.

Omschrijving

De zorgvuldige ontwerpen van de Florentin hanglamp creëren een subtiel spel tussen de afmetingen van de bladen, wat een boeiende esthetische vloeiendheid teweegbrengt. Elk detail is bedacht om visuele harmonie en een opmerkelijke aanwezigheid in uw interieur te bieden.

Met haar natuurlijk warme kleur en tinten variërend van licht tot donker, past de Florentin hanglamp - Eikenhout bij alle decoratiestijlen. Of het nu in een moderne of klassieke omgeving is, ze brengt een uitnodigende en verfijnde sfeer.

Dompel uzelf onder in de tijdloze elegantie van de Florentin hanglamp - Eikenhout en laat u verleiden door haar unieke esthetiek. Met haar zachte verlichting en delicate aanwezigheid creëert ze een warme en rustgevende atmosfeer, perfect om uw leefruimte stijlvol en elegant te verlichten.

De beschikbare diameters zijn 120 cm, 140 cm en 200 cm.

Product detail
FLO

Technische fiche

Houten essentie
Eik
Kabellengte
2 m
Kabel materiaal
Textiel, zijde-effect
Gewicht
Minder dan 2 kg
Schoonmaak
Koud föhn
Lampvoet
E27 - LED
Ampoule
Exclusief
Reviews
No comments
Gerelateerde producten
Onlangs bekeken
No items

Menu

Account / Taal veranderen

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in