Maxime wandlamp Eik

De beschikbare diameters zijn 60 cm en 40 cm.

Van het hart tot aan de uiteinden van haar takken, ritmeert de Maxime eikenhouten wandlamp schaduwen en licht met een betoverende regelmaat, zoals een metronoom. Dit uitzonderlijke stuk, ontworpen door Art Maker, combineert harmonieus de natuurlijke schoonheid van eikenhout met een elegant ontwerp, en creëert zo een high-end verlichtingsarmatuur dat zeker indruk zal maken.

Add to compare0
Hoe kies je de juiste maat ?
Hoe kies je de juiste maat

Meet de afmetingen van uw kamer. De grootte van de armatuur moet overeenkomen met ten minste een derde van de breedte of lengte van de ruimte.

Omschrijving

Op een lichte of donkere achtergrond kleedt de Maxime eikenhouten wandlamp alle stijlen met verfijning aan. Haar tijdloze uitstraling en zorgvuldig ontwerp maken haar tot een veelzijdige keuze, die perfect past bij verschillende interieurdecoraties.

Eikenhout, een nobele houtsoort die gewaardeerd wordt om zijn schoonheid en unieke kleurvariaties, geeft de Maxime wandlamp een onvergelijkbare authenticiteit. Elk stuk hout wordt zorgvuldig geselecteerd om een uitzonderlijke esthetiek en een boeiende visuele ervaring te bieden.

Dankzij de subtiele en warme verlichting creëert deze eikenhouten wandlamp een gastvrije en rustgevende sfeer. De schaduw- en lichtspelen die het genereert, voegen een artistieke dimensie toe aan uw ruimte, waardoor uw muren veranderen in een levend canvas van licht en vormen.

Kies voor de tijdloze elegantie en het ambachtelijke vakmanschap van de Maxime eikenhouten wandlamp. Dit uitzonderlijke stuk combineert de natuurlijke schoonheid van het hout met een hedendaags ontwerp, waardoor het een unieke lichtbron is. Maak van uw verlichting een echt brandpunt, betoverend en verfijnd, en geef uw interieur een vleugje luxe en verfijning.

De beschikbare diameters zijn 60 cm en 40 cm.

Product detail

Technische fiche

Houten essentie
Eik
Gewicht
1 Kg
Schoonmaak
Koud föhn
Lampvoet
E27 - LED
Spiegellampje
Niet inbegrepen
Pakketafmetingen
Maximum 15 x 85 x 85 cm
Reviews
No comments
Gerelateerde producten
Florentin
De beschikbare diameters zijn 120 cm, 140 cm en 200 cm. De Florentin hanglamp - Zwart Getint is een intens en verfijnd stuk dat zwart vakkundig combineert met de elegantie van het ontwerp. Deze diepe tint geeft de...
Onlangs bekeken
No items

Menu

Account / Taal veranderen

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in