Maxime excentriek wandlamp eik

De beschikbare diameters zijn 60 cm en 40 cm.

Vanuit haar excentrische kern tot aan de uiteinden van haar takken, creëert de wandlamp een ritme tussen schaduw en licht met een betoverende regelmaat, als een metronoom. Tegen een lichte of donkere achtergrond, kleedt ze alle stijlen met verfijning aan.

Eikenhout, een nobele houtsoort die gewaardeerd wordt om zijn schoonheid en unieke kleurvariaties, geeft Maxime authenticiteit.

Add to compare0
Hoe kies je de juiste maat ?
Hoe kies je de juiste maat

Meet de afmetingen van uw kamer. De grootte van de armatuur moet overeenkomen met ten minste een derde van de breedte of lengte van de ruimte.

Omschrijving

Ontdek de artistieke wereld van onze excentrische eikenhouten wandlamp Maxime. Vanuit haar excentrische hart tot aan de uiteinden van haar takken, orkestreert deze blikvanger met gratie een harmonieuze ballet tussen schaduwen en licht, en creëert een betoverende sfeer zoals een metronoom.

Of het nu tegen een lichte of donkere achtergrond is, de eikenhouten wandlamp Maxime kleedt met verfijning alle interieurstijlen aan. Haar majestueuze aanwezigheid brengt een vleugje high-end verlichting en exclusiviteit, terwijl ze de hedendaagse elegantie van uw ruimte benadrukt.

Eikenhout, een nobele en gewilde houtsoort, staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en unieke kleurvariaties. Het geeft de wandlamp Maxime een ongeëvenaarde authenticiteit, getuigend van uitzonderlijk vakmanschap en aandacht voor detail.

Met haar excentrische en boeiende ontwerp is deze eikenhouten wandlamp een waar kunstwerk. Haar sculpturale lijnen en minimalistische uitstraling voegen een vleugje verfijning en moderniteit toe aan uw ruimte, waardoor Maxime een design verlichtingsstuk en hedendaags wordt.

Kies voor de uitdrukking van tijdloze elegantie met de excentrische eikenhouten wandlamp Maxime. Haar betoverende spel tussen schaduwen en licht, haar hoogwaardige afwerking en haar houtachtige authenticiteit maken haar tot een uitzonderlijk stuk dat uw interieur met stijl en flair zal verlichten.

De beschikbare diameters zijn 60 cm en 40 cm.

Product detail

Technische fiche

Houten essentie
Eik
Gewicht
1 Kg
Schoonmaak
Koud föhn
Lampvoet
E27 - LED
Spiegellampje
Niet inbegrepen
Pakketafmetingen
Maximum 15 x 85 x 85 cm
Reviews
No comments
Gerelateerde producten
Florentin
De beschikbare diameters zijn 120 cm, 140 cm en 200 cm. De Florentin hanglamp - Zwart Getint is een intens en verfijnd stuk dat zwart vakkundig combineert met de elegantie van het ontwerp. Deze diepe tint geeft de...
Onlangs bekeken
No items

Menu

Account / Taal veranderen

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in