Coronavirusinformatie - COVID-19

Hervatting van onze activiteiten op maandag 4 mei

Na deze periode van inactiviteit hervat onze werkplaats de productie zes weken te laat. Dit is aanzienlijk, maar we organiseren ons om de impact op de levertijd te minimaliseren.

Alle nieuwe bestellingen en bestellingen die voor de stop zijn geplaatst, worden goed geregistreerd en we zullen niet nalaten contact met u op te nemen zodra deze gereed is. Als u vragen heeft, staan wij tot uw beschikking voor verdere informatie.

We zijn op de hoogte van deze ongebruikelijk lange termijnen en danken u voor uw geduld.

L'équipe Art Maker

Information publiée le 23 mars

Gevolgen van Coronavirus op onze productie

De uitzonderlijke situatie die we doormaken heeft een aanzienlijke impact op alle bedrijven en ook wij zijn er niet immuun voor. Ondanks onze inspanningen om door te gaan met produceren, missen we nu gekwalificeerde arbeidskrachten en grondstoffen om onze luchters te vervaardigen. Bovendien laten de gezondheidsvoorschriften die aan bedrijven worden opgelegd, met name respect voor sociale afstand, ons niet langer toe om veilig te werken. Daarom wordt de werkplaats tijdelijk gesloten en stopt de productie vanaf maandag 23 maart 2020.

We zullen onze activiteiten hervatten zodra de richtlijnen van de autoriteiten zijn versoepeld en zodra het gewone dagelijkse leven hervat, hopelijk zo snel mogelijk.

Hoe zit het met uw bestelling?

De productie wordt stopgezet, dit betekent niet dat uw bestelling is geannuleerd. De deadline wordt helaas verlengd afhankelijk van de weken zonder productie. Tel vanaf de datum van uw bestelling de aangekondigde tijd (6 tot 8 weken) + de weken zonder productie.

Hervatting van activiteiten

We zullen u waarschuwen zodra we onze activiteiten hervatten. Tijdens de downtime blijven we bereikbaar en beantwoorden al uw vragen (info@artmaker.be).

Nieuwe bestellingen kunnen altijd gewoon via deze site of ook via e-mail info@artmaker.be geplaatst worden. Ze worden bewaard en worden bij heropening weerhouden.

De pandemie, waarvan niemand ooit de impact heeft geweten, veroorzaakt dramatische menselijke situaties die ons raken en zeer aanwezig in onze gedachten. De vertraging bij het leveren van een armatuur is ongetwijfeld klein in vergelijking met deze tragedie, maar dit heeft onverwachte gevolgen voor U en we willen U onze excuses aanbieden voor onze verbroken beloften.

Het Art Maker-team

Menu

Account / Taal veranderen

Click for more products.
No produts were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in